Sfaturi Utile – Regulament

Sfaturi Utile – Regulament

Comments Off on Sfaturi Utile – Regulament

fitness-reguliSfaturi utile
• Nu trece peste incalzire. Un lucru important, neluat in seama de multa lume este incalzirea inainte de exercitiile fizice. Incepe prin a-ti incalzi muschii timp de 5-10 minute prin intinderea lor cu exercitii lejere care iti stimuleaza circulatia.
• Nu cauta false piedici. In pofida beneficiilor fizice pe care le cunoastem si care sunt supramediatizate, majoritatea practicantilor de sport nu executa exercitiile in mod regulat. motivele sunt multiple dar pot fi categorisite intrei grupe: lipsa de timp, bani si motivatie.
• Adapteaza sportul stilului tau de viata. Incearca sa adaptezi activitatea fizica stilului tau de viata. In plus fata de orele petrecute intr-o sala de fitness, plimbarea cu bicicleta, o alergare usoara pe timpul serii, cel mai mic gen de efort CONTEAZA. Daca ai vreo problema de sanatate care te impiedica sa faci un efort fizic intens, gaseste o alternativa, cum ar fi inotul.

Regulament sala Asociatia “ Viata Sanatoasa Abrud “

Regulamentul in vigoare este stabilit pentru asigurarea normala a relaxarii membrilor salii, pentru ocrotirea sanatatii lor, precum si in scopul respectarii ordinii si curateniei incaperilor si echipamentul salii.

Respectarea regulamentului de ordine interioara a salii este obligatorie pentru toti membrii salii.

Prin plata oricarui abonament disponibil devii membru al salii, consimtind la respectarea cu strictete a dispozitiilor salii si intructorului.

Membrul salii este obligat sa utilizeze cu grija echipamentul sportiv si in mod adecvat, in caz contrar el isi asuma raspunderea pentru riscurile traumatismelor ce pot survenii in urma utilizarii neadecvate a echipamentului.

In cazul deteriorarii echipamentului sportiv sau al altui bun al salii, persoana in cauza acopera toate cheltuielile materiale pentru inlaturarea deteriorarilor produse de catre el echipamentului sportiv sau bunului si reparatiile incaperii.

Membrul salii, in timpul antrenamentului, trebuie sa isi incuie personal garsderoba si sa pastreze cheia, iar in caz de pierdere a cheii sa acopere cheltuielile pentru cumpararea unei noi incuietori.

Firma nu isi asuma raspunderea pentru lucrurile lasate (uitate) in vestiar sau in sala, posedand obiecte de valoare sunteti rugati nu sa le lasati in garderoba dvs. personala , ci sa le dati in grija administratorului salii.

Membrul salii isi asuma raspunderea pentru incalcarea ordinii publice in incinta salii. in scopul securitatii membrilor si invitatilor salii este interzis in mod categoric, de a purta cu sine arma alba, de foc, cu gaze, distribuirea si folosirea bauturilor alcoolice, narcoticelor si fumatul in incinta salii.

Accesul interzis in incinta salii:
• persoanelor sub influenta alcoolului sau drogurilor.
• persoanelor cu aspect respingator sai in haine murdare.
• persoanelor insotite de animale.
• persoanleor cu boli infectioase.
Este interzisa utilizarea din proprie initiativa a aparatelor muzicale sau a altor aparate ale salii.

Pentru antrenamentele in sala de forta, fitness, aerobic sunteti rugati sa va purtati echipamentul si incaltamintea sportiva respectiva (nu cea din exteriorul salii).

Este recomandat dusul sau deodorantul inainte de antrenament, daca nu sunteti sigur(a) de prospetimea si curatenia corpului dvs.

Folosirea prosopului in sala este obligatorie la fiecare antrenament.

Despre autor:

Orar de functionare

LUNI-VINERI - 08°°-22°°
SÂMBĂTĂ - 09°°-16°°
DUMINICĂ - închis

Contact

Viata sanatoasa Abrud
Telefon: 0745300132
Adresa: Abrud, Str. Republicii, Nr.7A
Email:

office@viata-sanatoasa-abrud.ro

Du-ma Sus