Despre Noi

Fresh appetizing apple and brightly colored dumbbells tied with a measuring tape. Slight reflection, white background, focus on the appleAsociatia“ Viata Sanatoasa Abrud” a fost fondata in anul 2015.

Misiunea Asociatiei“ Viata Sanatoasa Abrud ”  o reprezinta oferirea de servicii de recuperare și agrement în orașul Abrud. Prin acest centru se urmărește furnizarea de activități suport și de pregătire profesională pentru persoanele aflate în situații de risc social.

Astfel, această inițiativă contribuie la incluziunea activă a grupurilor vulnerabile prin crearea de locuri de muncă și furnizarea de servicii suport persoanelor care aparțin grupurilor vulnerabile din comunitate. Dezvoltarea economiei sociale prin acest Centru de recuperare și agrement în orașul Abrud va aduce beneficii directe la nivelul comunității locale: se vor crea sau dezvolta oportunități de ocupare pentru grupurile vulnerabile, se va promova dezvoltarea locală și cetățenia activă precum și cooperarea/solidaritatea socială. Această structură de economie socială va genera  și asigura, într-un mod creativ, accesul la servicii sociale și va valorifica în context economic forța de muncă locală.

Pe de-o parte centrul va oferi servicii persoanelor adulte cu afecțiuni ortopedice, neurologice, post-traumatice sau post-operatorii și pe de altă parte se va adresa prin serviciile de agrement tuturor persoanelor adulte din Abrud și din regiunea extinsă acestei localități.Această inițiativă nu se adresează numai locuitorilor orașului Abrud, ci și potențialilor turiști.

 

Lasa un comentariu

Orar de functionare

LUNI-VINERI - 08°°-22°°
SÂMBĂTĂ - 09°°-16°°
DUMINICĂ - închis

Contact

Viata sanatoasa Abrud
Telefon: 0745300132
Adresa: Abrud, Str. Republicii, Nr.7A
Email:

office@viata-sanatoasa-abrud.ro

Du-ma Sus